O nama

Poduzeće Hematec  d.o.o. osnovano je 2008. godine u Zadru, te se u vrlo kratkom roku profiliralo u jednog pouzdanog i kvalitetnog partnera na području svoje osnovne djelatnost najma i prodaje samohodnih podiznih platformi i košara za rad na visini.

Naši dugogodišnji partneri su DINOLIFT i CTE, odnosno vučne dizalice za rad na visini, samohodne dizalice za rad na visini, kamionske dizalice za rad na visini.

Nudimo Vam najam podiznih platformi na raznim radnim visinama, stručno savjetovanje, logistiku transporta te servis strojeva na samom terenu i u našim radionama u Zadru i Zagrebu.

Najam i prodaja proizvoda tvrtke  DINOLIFT  i CTE – samohodne podizne platforme, vodećeg proizvođača u Europi, čine nas prepoznatljivim diljem zemlje.

Poslovnicom u Zagrebu koja se naalazi na adresi Karlovačka 88, 10250 Lučko, želja nam je održati i proširiti postojeći krug poslovnih partnera.

Naš profesionalni tim prodavača i servisera koji ima dugogodišnje iskustvo i znanje, stoji Vam u svakom trenutku na raspolaganju.

 

Dugogodišnje iskustvo i poznanstvo sa svjetskim dobavljačima, pruža nam sigurnost i uvjerenje u kvalitetnu ponudu, kvalitetnu obradu Vaših potreba, ali isto tako i u kvalitetan pristup svim Vašim zahtjevima.

Naš cilj je posjetiti  i saslušati Vaše potrebe, savjetovati Vas glede Vaših potreba, ali isto tako savjetovati Vas za što optimalniju odluku odabira naših proizvoda.

“Vjerujemo da Vas ovih par riječi predstavljanja naše firme može potaknuti na jednu vrlo profesionalnu i dobru poslovnu suradnju sa HEMATEC d.o.o.”